donderdag, 18 juli, 2024
Meer...

  Ford Mustang Mach-E SR AWD

  Prijs nb
  18/07/2024

  Er zijn tegenwoordig maar weinig auto’s die vreemden verleiden om spontaan te reageren op hun schoonheid. Nog minder van die auto’s zijn ogenschijnlijk gezinsauto’s. De Hyundai IONIQ 6 is hierin echter geslaagd. Persoonlijk vind ik het een van de mooiste gezinsauto’s van dit moment, hoewel de term ‘gezinsauto’ geen recht doet aan een van de gestroomlijndste auto’s ter wereld.

  17/07/2024

  Porsche heeft het aanbod van de elektrische Macan uitgebreid met twee nieuwe, betaalbaardere versies: de Macan E en Macan 4S E. Deze nieuwe modellen bieden een aantrekkelijke combinatie van prestaties, rijplezier en praktisch gebruiksgemak, waardoor ze interessant zijn voor de dagelijkse rijder die op zoek is naar een elektrische doch sportieve SUV.

  16/07/2024

  Nismo, de legendarische autosportdivisie van Nissan, keert terug naar Europa. Voor het eerst gebeurt dat met een elektrische auto. Dus niet langer met een grommende benzinemotor, maar met de fluisterstille Nissan Ariya Nismo. Deze fraaie doch ook wel brave elektrische SUV krijgt hiermee zowaar sportieve aspiraties.

  16/07/2024

  Zeekr is een Chinees EV merk onder de Geely Group. De Zeekr 7X is een gestroomlijnde nieuwe SUV met vijf zitplaatsen en maximaal 475 kW.  De Zeekr 7X komt volgende maand op de Chinese markt met een vanafprijs van ongeveer 28.000 euro. 

  16/07/2024

  Het is bijna zover: het subsidiepotje voor tweedehands elektrische auto’s (SEPP) is zo goed als leeg. Als je de aanschaf van een betaalbare elektrische occasion overweegt, dan is het nu of nooit. De tijd dringt nu echt, dus als je wilt profiteren van die €2.000 subsidie, dan moet je snel schakelen!

  15/07/2024

  De Nissan Leaf bleek vanaf 2010 een schot in de roos. Vanaf dat jaar was het, samen met de Renault Zoe, één van de eerste volwaardige elektrische auto’s die verkocht werd in Europa. In februari dit jaar stopte de fabriek in Sunderland UK echter al met de productie en nu is ook fabriek in Australië gestopt met de productie van de Leaf.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: n.b.
  • Winter: n.b.

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.