donderdag, 29 februari, 2024
Meer...

  Ford Mustang Mach-E SR AWD

  Prijs nb
  29/02/2024

  Nepal is een bergachtig land met 30 miljoen inwoners, ingeklemd tussen China en India. Het is vooral bekend door de Mount Everest en de beruchte Gurkhasoldaten. De automarkt is relatief klein, met 39.000 nieuwe auto’s in 2023. De meeste zijn stadmini’s, goedkope SUV’s en kleine busjes. De top 3 bestond uit de Hyundai Grand i10, […]

  28/02/2024

  BMW verruimt opnieuw onze horizon in de compacte middenklasse met de introductie van de iX2, ditmaal als een zogenaamde ‘Sports Activity Coupé’. Met zijn sierlijk aflopende daklijn presenteert dit model zich als de meer elegante neef van de robuuste iX1. We reden in de sportiefste versie om te zien of het de hoge verwachtingen waarmaakt.

  26/02/2024

  Zo nu en dan leidt de evolutie van elektrische voertuigen tot een opmerkelijke heruitvinding, zoals we de Renault 5 E-Tech Electric toch wel kunnen omschrijven. Mooi gezegd: deze auto is een hedendaagse herinterpretatie van een iconisch model. Renault combineert op slimme wijze nostalgische elementen met geavanceerde technologie.

  26/02/2024

  Ineos komt met een nieuwe ‘geweerschutter’, in de vorm van een moddervette 4×4 met elektrische aandrijflijn, of naar wens een range extender. Wanneer? Nou, een beetje geduld kan geen kwaad, ergens in 2027 staat de Fusulier in de etalage.

  24/02/2024

  Het was afgelopen maand hot topic bij de vele nieuwszenders in Nederland; de verkoop van elektrische auto’s stagneert. De EV-anti’s, waaronder diverse media, acteerden volgens verwachting – de elektrische auto gaat het niet redden, was de inzet. Wonderlijk toch, dat er nog altijd een flinke vorm van woede onder de oppervlakte ligt als het gaat om EV’s.

  24/02/2024

  De Opel Corsa, al decennialang een iconisch model op de Nederlandse wegen, heeft zich stevig genesteld in het hart van vele automobilisten. Met de introductie van de elektrische variant in 2020 heeft Opel deze populaire serie succesvol de toekomst ingeleid.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: n.b.
  • Winter: n.b.

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.