zaterdag, 2 juli, 2022
Meer...

  Ford Mustang Mach-E SR AWD

  61.365

  23/06/2022

  Een extra krachtige motor onder de motorkap en het predicaat ‘SuperVan’. Ford deed dat wel vaker met de Transit bestelwagen, maar doet dat op het Goodwood Festival of Speed 2022 voor het eerst ‘elektrisch’. Ook heeft de carrosserie een metamorfose ondergaan waar het A-Team jaloers op zou zijn.

  13/05/2022

  Ford presenteerde onlangs de volledig elektrische versie van Europa’s best verkochte bestelwagen, de Ford E-Transit Custom genaamd. De eerste E-Transit Custom moet in 2023 in Turkije uit de fabriek rollen en komt in 2024 in Nederland op de markt.

  22/04/2022

  De bedrijfswagendivisie van Ford en het nieuwe bedrijfsonderdeel Ford Pro, dat producten en diensten voor commerciële en wagenparkklanten zal aanbieden, kondigt een tweede elektrische bedrijfswagen aan. Op maandag 9 mei zal men waarschijnlijk een elektrische bestelwagen van 3,0 ton onthullen.

  12/04/2022

  In Ford’s Otosan-fabriek in het Turkse Kocaeli is men begonnen met de serieproductie van de Ford E-Transit voor de Europese markt.  De eerste eenheden van deze elektrische bestelwagen rollen al van de productielijn en worden geleverd aan klanten in heel Europa.

  14/03/2022

  Ford gaat de komende tijd hard aan de gang met elektrificatie. Na de aankondiging van een speciaal ontwikkelingscentrum bij de fabriek in Keulen, die men ook voor dit doel gaat ombouwen, was het even stil. Een stilte voor de storm dus. Er komen binnen twee jaar zeven elektrische modellen.

  23/02/2022

  De Puma is momenteel een van de populairste modellen van Ford in Europa. Helaas is deze momenteel alleen verkrijgbaar in een ‘mild hybride’ versie. Over twee à drie jaar zal de Ford Puma ook in een volledig elektrische versie beschikbaar zijn. Dat zal waarschijnlijk de volgende generatie van de Puma zijn.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 385
  • Winter: 290

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.