zondag, 2 april, 2023
Meer...

  Ford Mustang Mach-E GT

  83.990

  21/03/2023

  Na de zomer neemt Ford de in Chicago gebouwde Explorer uit het assortiment en vervangt deze grote, robuuste SUV door een volledig elektrische Explorer. Dit nieuwe model wordt in Keulen geproduceerd en is gebaseerd op de MEB-architectuur van concurrent Volkswagen.

  24/02/2023

  Nee, Ford loopt momenteel niet heel erg voorop als het om elektrificatie gaat. Maar dat wil nog niet zeggen dat de Amerikaanse autofabrikant er niet druk mee bezig is. De ingenieurs van Ford zijn bijvoorbeeld bezig met een soort van holistisch onderzoek om het interieur van elektrische auto’s efficiënter te verwarmen. Holistische benadering Ford richt […]

  21/02/2023

  Nog dit jaar zal Ford de Mustang Mach-E in Europa ook met LFP-accu’s aanbieden. Hoewel de energiedichtheid ervan iets minder hoog is, zijn ze qua prijs en milieubelasting weer iets gunstiger. Hierdoor bieden LFP-accu’s voor steeds meer autofabrikanten een alternatief voor de NCM-accu’s.

  17/01/2023

  Op dit moment is Ford druk bezig om de fabriek in Keulen om te bouwen. De Amerikaanse autofabrikant wil daar komend jaar al elektrische auto’s gaan bouwen. Die staan nog op Volkswagens MEB-platform. Maar Ford liet doorschemeren dat men mogelijk ook een eigen elektrisch platform wil ontwikkelen.

  21/12/2022

  De elektrische Ford Mustang Mach-E en F150 verkopen buitengewoon goed maar zijn natuurlijk allesbehalve een volumemodel. Maar ook die gaan er komen bij Ford. De Amerikaanse autofabrikant gaat zijn programma de komende jaren met twee volumemodellen – beide op het MEB-platform – uitbreiden.

  08/11/2022

  Helaas is de wereldpremière van de MG Cyberster uitgesteld vanwege de onzekerheden als gevolg van de coronapandemie moeten stellen. Eigenlijk was MG van plan om de elektrische roadster eind deze maand te onthullen op de autoshow in Guangzhou. Het goede nieuws is dat hij er daadwerkelijk komt.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 480
  • Winter: 365

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.