donderdag, 9 februari, 2023
Meer...

  Ford Mustang Mach-E ER AWD

  75.940

  17/01/2023

  Op dit moment is Ford druk bezig om de fabriek in Keulen om te bouwen. De Amerikaanse autofabrikant wil daar komend jaar al elektrische auto’s gaan bouwen. Die staan nog op Volkswagens MEB-platform. Maar Ford liet doorschemeren dat men mogelijk ook een eigen elektrisch platform wil ontwikkelen.

  21/12/2022

  De elektrische Ford Mustang Mach-E en F150 verkopen buitengewoon goed maar zijn natuurlijk allesbehalve een volumemodel. Maar ook die gaan er komen bij Ford. De Amerikaanse autofabrikant gaat zijn programma de komende jaren met twee volumemodellen – beide op het MEB-platform – uitbreiden.

  08/11/2022

  Helaas is de wereldpremière van de MG Cyberster uitgesteld vanwege de onzekerheden als gevolg van de coronapandemie moeten stellen. Eigenlijk was MG van plan om de elektrische roadster eind deze maand te onthullen op de autoshow in Guangzhou. Het goede nieuws is dat hij er daadwerkelijk komt.

  09/09/2022

  Ford deelde afgelopen voorjaar al wat foto’s van de nieuwe generatie van het kleine broertje van de Ford E-Transit. De Amerikaanse autofabrikant geeft nu ook de specificaties vrij. De Ford E-Transit Custom krijgt een hoog trekvermogen en laadvermogen, en dankzij een ultramodern accupakket ook een heel acceptabele actieradius.

  06/07/2022

  Het vergde een investering van 41 miljoen pond, maar daarmee heeft Oxford wel “Europa’s krachtigste oplaadpunt voor elektrische voertuigen”. Als onderdeel van de Energy Superhub opende men een snellaadhub waar 42 voertuigen tegelijk kunnen opladen aan laadzuilen van Pivot Power, Fastned, Tesla Superchargers en Wenea.

  23/06/2022

  Een extra krachtige motor onder de motorkap en het predicaat ‘SuperVan’. Ford deed dat wel vaker met de Transit bestelwagen, maar doet dat op het Goodwood Festival of Speed 2022 voor het eerst ‘elektrisch’. Ook heeft de carrosserie een metamorfose ondergaan waar het A-Team jaloers op zou zijn.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 500
  • Winter: 375

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.