maandag, 15 juli, 2024
Meer...

  Ford Mustang Mach-E ER AWD

  66.940

  11/07/2024

  Liefhebbers van sportieve coupés zullen verheugd zijn om te horen dat de Ford Capri inderdaad terugkomt. De sportieve en betaalbare coupé van het Amerikaanse merk, die in de jaren 70 zijn hoogtijdagen vierde, komt binnenkort terug. Niet zoals we hem kennen, want Ford blaast hem een nieuw leven in als volledig elektrische SUV-coupé.

  04/06/2024

  Ford wil de Europese SUV-markt veroveren met de elektrische Explorer, een SUV die het beste van twee werelden moet combineren: de Amerikaanse roots van Ford en de verfijnde Europese engineering. Gebouwd in Keulen op het MEB-platform van concurrent Volkswagen, is de Explorer een toonbeeld van Ford’s ambitieuze elektrificatiestrategie voor Europa.

  30/05/2024

  De rijke geschiedenis van de Volkswagen Transporter, het ook wel ‘Bulli’ genoemde busje dat al generaties lang synoniem staat voor vrijheid, avontuur én hard werken, krijgt een interessante wending. Voor de zevende, generatie van het Volkswagenbusje, die ook elektrisch wordt, speelt men namelijk leentjebuur bij Ford.

  27/05/2024

  Ford Pro, de bedrijfswagentak van Ford, heeft de verkoop van de volledig elektrische E-Transit Custom en E-Tourneo Custom in Europa gestart. Deze twee modellen zijn de eerste volledig elektrische versies van de populaire Transit Custom-serie en beloven een aanzienlijk grote actieradius dan veel van hun concurrenten.

  29/03/2024

  Ford en Allego hebben vandaag een strategisch partnerschap aangekondigd om ultrasnelle oplaadinfrastructuur naar honderden Ford-dealers in Europa te brengen.

  27/03/2024

  De Ford Explorer, een icoon in de Verenigde Staten, is nu ook beschikbaar als een compactere en volledig elektrische variant voor de Europese markt. Deze elektrische Ford Explorer is een krachtige, ruime en praktische SUV met een actieradius van tot iets meer dan 600 kilometer. Bestellen is nu mogelijk, met levering vanaf september 2024.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 500
  • Winter: 375

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.