donderdag, 29 februari, 2024
Meer...

  Ford Mustang Mach-E ER AWD

  66.940

  12/02/2024

  De Ford Mustang Mach-E was tot voor kort net iets te duur om voor deze subsidie in aanmerking te komen. Maar er is goed nieuws: de Ford Mustang Mach-E is nu ook beschikbaar met SEPP-subsidie!

  01/02/2024

  Het Britse merk Mini staat aan de vooravond van een nieuwe ontwikkeling: de lancering van de Mini Aceman. Dat is de allereerste Mini die én alleen in een volledig elektrische versie wordt aangeboden, én in China wordt gebouwd. Waar hij dan ook gebouwd wordt, het is niettemin een interessant model dat ongetwijfeld zijn weg naar de kopers weet te vinden.

  18/01/2024

  Als een van de grootste automerken wereldwijd is Ford’s intrede in de elektrische voertuigenmarkt niet bepaald razendsnel gegaan. Voor de wereldwijde markt heeft het Amerikaanse merk de Mustang Mach-E en de Transit bestelwagens, voor de thuismarkt de F150 pick-up. Bij de modellen voor de Europese markt heeft Ford vertraging opgelopen.

  14/08/2023

  De meeste grote automerken hebben inmiddels meerdere elektrische modellen in het programma. Ford heeft tot dusver alleen de elektrische Mustang Mach-E, en dat is niet bepaald een volumemodel. De elektrische Ford Explorer SUV moet dat wél worden. De productie daarvan is helaas uitgesteld tot de volgende zomer.

  19/07/2023

  Voor het eerst in zijn lange geschiedenis betreedt Ford met de Mustang een terrein waar het nog nooit eerder is geweest – waar het asfalt eindigt en de onverharde weg begint. Met de rally-geïnspireerde elektrische Ford Mustang Mach-E Rally maakt de Amerikaanse een interessant uitstapje.

  15/06/2023

  Ford heeft een nieuwe mijlpaal bereikt in de transitie naar elektrisch rijden. De Amerikaanse autofabrikant heeft onlangs het Cologne Electric Vehicle Center geopend. Dit is een hypermoderne productiefaciliteit in Duitsland, waar men de nieuwe generatie elektrische personenauto’s van Ford zal gaan produceren.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 500
  • Winter: 375

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.