vrijdag, 9 juni, 2023
Meer...

  Ford Mustang Mach-E ER AWD

  70.940

  16/05/2023

  Nog niet zo lang geleden onthulde Ford de E-Transit Courier. Toen kon je al bijna op je vingers natellen dat er ook een personenvariant van deze compacte bestelwagen zou komen. En inderdaad, nu kondigt Ford ook de volledig elektrische E-Tourneo Courier aan. En die is best interessant door de combinatie van compacte afmetingen en een zee aan ruimte.

  21/04/2023

  Ford gaat zijn elektrische pick-up, de F-150 Lightning, binnenkort ook in Europa verkopen. Vooralsnog zal het voertuig alleen in Noorwegen beschikbaar zijn. Daar biedt Ford de F150 Lightning aan in een gelimiteerde Lariat Launch Edition.

  07/04/2023

  Ford Pro heeft de nieuwste generatie van de Transit Courier-serie aangekondigd, die dit jaar op de markt zal komen. Voor het eerst zal er ook een volledig elektrische versie van deze compacte bestelwagen beschikbaar zijn. Dat betreft de nu gepresenteerde E-Transit Courier, die eind 2024 zal volgen.

  21/03/2023

  Na de zomer neemt Ford de in Chicago gebouwde Explorer uit het assortiment en vervangt deze grote, robuuste SUV door een volledig elektrische Explorer. Dit nieuwe model wordt in Keulen geproduceerd en is gebaseerd op de MEB-architectuur van concurrent Volkswagen.

  24/02/2023

  Nee, Ford loopt momenteel niet heel erg voorop als het om elektrificatie gaat. Maar dat wil nog niet zeggen dat de Amerikaanse autofabrikant er niet druk mee bezig is. De ingenieurs van Ford zijn bijvoorbeeld bezig met een soort van holistisch onderzoek om het interieur van elektrische auto’s efficiënter te verwarmen. Holistische benadering Ford richt […]

  21/02/2023

  Nog dit jaar zal Ford de Mustang Mach-E in Europa ook met LFP-accu’s aanbieden. Hoewel de energiedichtheid ervan iets minder hoog is, zijn ze qua prijs en milieubelasting weer iets gunstiger. Hierdoor bieden LFP-accu’s voor steeds meer autofabrikanten een alternatief voor de NCM-accu’s.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 500
  • Winter: 375

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.