zondag, 26 mei, 2024
Meer...

  Fisker Ocean Sport

  43.990

  01/03/2024

  Fisker Inc, bekend om zijn toch best wel innovatieve bijdrages aan de elektrische voertuigenmarkt, zoals de vorig jaar in productie genomen Fisker Ocean, staat voor een aantal stevige uitdagingen. De recente financiële rapportages en bedrijfsontwikkelingen wijzen namelijk op mogelijke moeilijke tijden voor het bedrijf.

  13/01/2024

  Daar is ‘ie dan, de Fisker Ocean. We moesten er een tijdje op wachten, maar nu kunnen we dan als eerste met de Ocean rijden, in Nederland.

  29/08/2023

  Fisker is nog niet zo bekend in de Nederlandse automarkt. De exclusieve Fisker Karma is hier vroeger mondjesmaat verkocht, en daarna verdween het merk snel van de markt. Maar nu keert het merk terug met een veelbelovend model. De Fisker Ocean, een elektrische SUV met veel potentie en een flinke actieradius.

  14/08/2023

  De Fisker Ronin, de al eerder aangekondigde Super GT Convertible van de Amerikaanse fabrikant, is eindelijk onthuld. Met een prijskaartje van ruim 350.000 euro en een gelimiteerde oplage van slechts 999 voertuigen, is dit een auto die we helaas maar zelden zullen zien.

  07/08/2023

  Fisker, nog maar net begonnen met de serieproductie van de Ocean, heeft al eerder aangekondigd dat er nog meer modellen in ontwikkeling zijn. Vorige week liet Fisker wat meer van deze modellen zien: een betaalbare elektrische SUV, een elektrische vierdeurs GT-cabriolet GT én een elektrische pick-up. Dat belooft wat.

  23/05/2023

  Hoewel het natuurlijk afwachten is in hoeverre de Fisker PEAR in de praktijk net zo veelbelovend is als de Amerikaanse autofabrikant belooft, zullen we er nog even op moeten wachten. Fisker moet zijn debuut vanwege problemen met de acculeveranties helaas uitstellen tot 2025.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 395
  • Winter: 295

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.