vrijdag, 9 juni, 2023
Meer...

  Fisker Ocean One

  70.000

  23/05/2023

  Hoewel het natuurlijk afwachten is in hoeverre de Fisker PEAR in de praktijk net zo veelbelovend is als de Amerikaanse autofabrikant belooft, zullen we er nog even op moeten wachten. Fisker moet zijn debuut vanwege problemen met de acculeveranties helaas uitstellen tot 2025.

  11/05/2023

  De lancering van de langverwachte Fisker Ocean is niet zonder hobbels verlopen. Terwijl Fisker trots de aflevering van de eerste exemplaren in Denemarken en Duitsland aankondigde, hebben mogelijke softwareproblemen de feeststemming enigszins bedorven. Fisker spreekt de beweringen tegen, maar zijn er toch wat zorgen gerezen.

  04/05/2023

  Vanaf morgen worden als het goed is de eerste exemplaren van de Fisker Ocean afgeleverd. Oprichter, ontwerper en CEO Henrik Fisker, die al vaker zei dat de Fisker Ocean een echte ‘wereldauto’ moet worden, maakt bekend dat deze elektrische SUV begin volgend jaar ook leverbaar is met een verwisselbare accu.

  02/05/2023

  De Fisker Ocean, de elektrische SUV van de Amerikaanse autofabrikant Fisker, heeft groen licht gekregen om op Europese wegen te verschijnen. De levering van dit veelbelovende model start op 5 mei aanstaande, te beginnen met de gelimiteerde Fisker Ocean One Launch Edition. Beslissende fase voor Fisker Met de eerste leveringen van de Fisker Ocean betreedt […]

  28/03/2023

  Er zijn maar weinig elektrische auto’s die dit halen, en al helemaal niet in dit segment. De WLTP-actieradius van de Fisker Ocean Extreme bedraagt maar liefst 707 kilometer. Dat zal toch wat opschudding in de branche veroorzaken. Bovendien is het een mooie opsteker voor Fisker, dat de Ocean heel binnenkort lanceert.

  03/03/2023

  Tijdens de bekendmaking van de financiële resultaten vertelde Fisker begin deze week ook het nodige over de lancering van de Fisker Ocean, waarover wij al schreven. Maar de presentatie liet ook nieuwe beelden zien van de Fisker PEAR, die de Amerikaanse startup samen met contactfabrikant Foxconn ontwikkelt.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 595
  • Winter: 445

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.