zondag, 1 oktober, 2023
Meer...

  Fisker Ocean Extreme

  71.058

  • Fisker Ocean
  • Fisker Ocean
  29/08/2023

  Fisker is nog niet zo bekend in de Nederlandse automarkt. De exclusieve Fisker Karma is hier vroeger mondjesmaat verkocht, en daarna verdween het merk snel van de markt. Maar nu keert het merk terug met een veelbelovend model. De Fisker Ocean, een elektrische SUV met veel potentie en een flinke actieradius.

  14/08/2023

  De Fisker Ronin, de al eerder aangekondigde Super GT Convertible van de Amerikaanse fabrikant, is eindelijk onthuld. Met een prijskaartje van ruim 350.000 euro en een gelimiteerde oplage van slechts 999 voertuigen, is dit een auto die we helaas maar zelden zullen zien.

  07/08/2023

  Fisker, nog maar net begonnen met de serieproductie van de Ocean, heeft al eerder aangekondigd dat er nog meer modellen in ontwikkeling zijn. Vorige week liet Fisker wat meer van deze modellen zien: een betaalbare elektrische SUV, een elektrische vierdeurs GT-cabriolet GT én een elektrische pick-up. Dat belooft wat.

  23/05/2023

  Hoewel het natuurlijk afwachten is in hoeverre de Fisker PEAR in de praktijk net zo veelbelovend is als de Amerikaanse autofabrikant belooft, zullen we er nog even op moeten wachten. Fisker moet zijn debuut vanwege problemen met de acculeveranties helaas uitstellen tot 2025.

  11/05/2023

  De lancering van de langverwachte Fisker Ocean is niet zonder hobbels verlopen. Terwijl Fisker trots de aflevering van de eerste exemplaren in Denemarken en Duitsland aankondigde, hebben mogelijke softwareproblemen de feeststemming enigszins bedorven. Fisker spreekt de beweringen tegen, maar zijn er toch wat zorgen gerezen.

  04/05/2023

  Vanaf morgen worden als het goed is de eerste exemplaren van de Fisker Ocean afgeleverd. Oprichter, ontwerper en CEO Henrik Fisker, die al vaker zei dat de Fisker Ocean een echte ‘wereldauto’ moet worden, maakt bekend dat deze elektrische SUV begin volgend jaar ook leverbaar is met een verwisselbare accu.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 600
  • Winter: 450

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.