maandag, 26 september, 2022
Meer...

  Citroen e-SpaceTourer M 50 kWh

  53.610

  01/07/2022

  Met de nieuwe Citroën ë-C4 X doet de Franse autofabrikant een gooi naar het middensegment. Daar zal de ë-C4 X de strijd aan moeten gaan met een concurrent uit eigen gelederen, de elektrische Peugeot 408. Maar er zijn meer kapers op de kust, zoals de coupé-versies van de elektrische SUV’s op VW’s MEB-platform.

  24/02/2021

  Citroën onthulde begin dit jaar al de elektrische versie van de compacte Berlingo bestelwagen, genaamd ë-Berlingo. Nu kondigt het Franse merk ook de personenauto aan, die op basis hiervan wordt gebouwd. Ook deze heet ë-Berlingo. Hij zal vanaf komend najaar beschikbaar zijn in twee lengtes.

  27/01/2021

  Het ontwikkelen van elektrische auto’s is loeiduur. Om die reden gebruiken autofabrikanten meestal één platform voor meerdere modellen. Volkswagen doet dat met de MEB-architectuur, maar PSA doet dat toch net een beetje anders, ook bij deze elektrische Citroen C4.

  15/01/2021

  Citroën presenteert de nieuwe ë-Berlingo bestelwagen. De verkoop hiervan gaat in het laatste kwartaal van dit jaar van start. De ë-Berlingo maakt, na de introductie van ë-Jumpy en de ë-Jumper, het trio elektrische bedrijfswagens van Citroën compleet.

  04/07/2020

  Medio juni circuleerden de eerste beelden van de nieuwe Citroën ë-C4. Deze week was de officiële presentatie van de elektrische Citroën. De nieuwe C4-serie gaat voortaan als een cross-over SUV door het leven. Zal de nieuwe ë-C4 een serieuze rol gaan spelen in dit belangrijke segment?

  18/06/2020

  Nadat PSA-dochter Citroën onlangs diverse nieuwe producten in het SUV-segment introduceerde, voegt het Franse merk nu de volledig elektrische ë-C4 aan het aanbod toe. Citroën noemt het een hatchback, maar de Fransen hebben hem een aardig stoer uiterlijk gegeven, als of het een SUV is. We houden het maar op een cross-over.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 200
  • Winter: 155

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.