donderdag, 18 juli, 2024
Meer...

  BMW i7 M70 xDrive

  189.877

  28/05/2024

  Terwijl Mercedes kiest voor een afwijkend modeldesign bij de elektrische topsedan, de EQS, opteert BMW voor gelijke modellen, ongeacht de aandrijflijn. En waarom niet, je hoeft je bepaald niet te schamen in de EV-variant van de BMW 7 Serie. Bij e-drivers.com rijden we de i7 eDrive50 een paar maanden. Om eens na te gaan hoe het bevalt in 5,40 m aan elektrische auto.

  10/05/2024

  BMW Nederland komt met een nieuwe uitvoering van de BMW i5. Deze uitvoering moet met name de zakelijke rijder over de streep trekken een BMW i5 aan te schaffen. Niet voor niets heet deze nieuwe uitvoering dan ook de Business Editions. Het goede nieuws? Zowel voor de Touring als de Sedan, is de Business Editions per juli te bestellen!

  21/03/2024

  Tegenwoordig zie je veel foto’s van futuristische auto’s en dan twijfel je of het met AI gemaakt is. Dat geldt zeker niet voor de foto’s en video van de presentatie van de Neue Klasse X van BMW, waar we onlangs zelf bij mochten zijn. Meer dan een prototype BMW ontwikkelt onder de noemer Neue Klasse […]

  28/02/2024

  BMW verruimt opnieuw onze horizon in de compacte middenklasse met de introductie van de iX2, ditmaal als een zogenaamde ‘Sports Activity Coupé’. Met zijn sierlijk aflopende daklijn presenteert dit model zich als de meer elegante neef van de robuuste iX1. We reden in de sportiefste versie om te zien of het de hoge verwachtingen waarmaakt.

  19/02/2024

  Je glijdt door de stad, wendbaar als een kat, op iets dat niet echt een e-scooter is, maar ook geen e-motorfiets. BMW heeft dit idee omgetoverd tot realiteit met hun nieuwste aanwinst, de BMW CE 02. Wij mochten er alvast een stukje op rijden.

  09/02/2024

  Binnenkort – ergens in mei 2024 – staat de BMW i5 Touring in de showroom. Een elektrische stationwagen in het premium segment. En daar zijn er nog niet zo veel van. Eigenlijk nog geen een, althans niet in dit formaat. Die voorsprong zou deze elektrische stationwagen best wel eens tot een aardig succesnummer kunnen maken.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 555
  • Winter: 415

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.