maandag, 15 juli, 2024
Meer...

  Audi SQ8 e-tron Sportback

  101.535

  18/06/2024

  Audi heeft zijn elektrische topmodel, de e-tron GT, een flinke upgrade gegeven. De vernieuwde line-up bestaat uit drie modellen: de S e-tron GT, de RS e-tron GT en de gloednieuwe RS e-tron GT performance. Met name die laatste is een echte gamechanger, met een vermogen van welgeteld 925 pk in boost-modus.

  30/05/2024

  Er is van de Audi Q6 e-tron, de nieuwste elektrische SUV van het Duitse merk, een nieuwe variant verkrijgbaar. De Q6 e-tron Performance is ondanks de naam minder krachtig dan zijn Quattro-broertje met vierwielaandrijving. Maar hij biedt wel een grotere actieradius en is wat voordeliger. En ook daarin kun je natuurlijk uitblinken.

  18/03/2024

  Audi’s pay off ‘vorsprung durch technik’ is de laatste jaren onderhevig geweest aan erosie. Maar zie hier, met de komst van de Q6 is het credo weer afgestoft. We reden een rondje met een gecamoufleerd exemplaar op een testbaan in Zuid-Duitsland.

  02/03/2024

  De designers in Ingolstadt hebben zich niet bemoeid met de verse variant van de Audi Q4, alleen de techneuten zijn aan de gang geweest. Het resulteert in een beter rijdende Q4; efficiënter, sterker en zo waar zelfs iets meer dynamisch.

  21/09/2023

  Audi geeft zijn kleinste elektrische model, de Q4 e-tron, een upgrade. Dankzij een krachtigere, efficiëntere aandrijflijn krijgt hij betere prestaties. Daarnaast verbeterde de Duitse autofabrikant ook het nodige aan de rijeigenschappen en uitrusting.

  04/09/2023

  Wie had verwacht dat op de komende op de IAA Mobility de complete nieuwe Audi Q6 e-tron te zien zou zijn, komt bedrogen uit. Audi toont er namelijk alleen het interieur. Maar dat is niet zomaar een interieur. Het is ontworpen volgens Audi’s nieuwste designfilosofie, en daarom zeker het bekijken waard.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 545
  • Winter: 410

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.