zondag, 26 mei, 2024
Meer...

  Aiways U6

  48.975

  17/05/2024

  De elektrische automarkt is onstuimig en dat zal door de mix van gevestigde namen en ambitieuze nieuwkomers niet snel veranderen. In deze competitieve wereld heeft het Chinese merk Aiways opmerkelijk genoeg besloten de thuismarkt de rug toe te keren en zich op Europa te concentreren. Wat schuilt er achter deze strategische wending?

  27/09/2023

  Als we tijdens de vakantieperiode over een duurtester beschikken, dan proberen we natuurlijk ook te kijken of die auto ook als vakantie-auto voldoet. Dat was voor mij even schakelen. We zouden namelijk met mijn eigen auto en caravan op vakantie gaan. Ik hoorde pas vlak voor de vakantie dat ik over een Aiways U5 als duurtester kon beschikken.

  20/09/2023

  Op 21, 22 en 23 september, keert de langverwachte EV Experience terug naar Circuit Zandvoort voor een nieuwe en opwindende editie. Dit evenement is de ultieme testlocatie voor iedereen die geïnteresseerd is in elektrische rijden, variërend van e-bikes tot geavanceerde elektrische auto’s. Met het rookgordijn van de Formule 1 net opgetrokken, wordt het legendarische racecircuit […]

  11/09/2023

  Even een zijsprongetje met betrekking tot de duurtest van de Aiways U5. Ik heb deze ruime en comfortabele SUV nu een paar maanden tot mijn beschikking. Om mij heen zijn verschillende mensen aan het kijken naar een volgende leasewagen en dankzij mij kwam ook de Aiways U5 in beeld. Ook ik overweeg om er een te leasen. Laat ik dat eens uitleggen.

  03/08/2023

  We hebben inmiddels een paar duizend kilometer met de U5 gereden. Daarbij heeft hij zich als een trouw maatje bewezen. Qua rijden doet de Aiways U5 het echt prima, zolang je hem niet als een sportauto behandelt. Het rijcomfort is prima, de stoelen zitten erg lekker en qua ruimte kom je zeker niets te kort. Maar perfect is hij uiteraard ook niet.

  12/07/2023

  Bij de duurtesten rijden we bij e-Drivers.com meestal met nagenoeg nieuwe voertuigen. Zo hebben we momenteel een nagelnieuwe NIO ET7 en een Tesla Model 3 Performance in de garage staan. Daar is onlangs een derde auto bijgekomen: een Aiways U5, die bijna twee jaar oud is en zo’n 45.000 kilometer heeft gereden.

  occasion

  Praktische Actieradius (KM)

  • Zomer: 400
  • Winter: 295

  Indicatie van de werkelijke actieradius gecombineerd stad & snelweg. Winter: slechtse geval op basis van -10°C en gebruik verwarming. Zomer: beste geval op basis van 23°C zonder gebruik van AC. De daadwerkelijke actieradius hangt sterk af van snelheid, rijgedrag, klimaat en route.

  Meer info op ev-database.nl.