Nationaal Laadonderzoek 2020

Doe mee aan het Nationale Laadonderzoek 2020!

De VER organiseert het Nationaal Laadonderzoek. Dat doet het samen met ElaadNL en met ondersteuning van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW). In het kader van onze samenwerking met de VER verzoeken wij onze lezers om ook met het onderzoek mee te doen.

De enquête van het Nationale Laadonderzoek 2020 gaat over de belangrijkste aspecten van het laden van elektrische auto’s. Hierbij komen onderwerpen als laadkosten, transparantie, beschikbaarheid en slim laden aan de orde. De VER brengt vanaf nu jaarlijks in beeld hoe elektrische rijders laden, hoe zij dit ervaren en wat er beter kan. Met deze informatie kunnen we elektrische rijders nog beter ondersteunen.

Deze enquête is een initiatief van de Vereniging Elektrische Rijders (VER) en ElaadNL en wordt ondersteund door RVO en het ministerie van I & W. Het invullen van de enquête duurt maximaal 10 minuten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven