enquête Elektrisch vervoer in Nederland

Doe jij ook mee aan de enquête ‘Elektrisch vervoer in Nederland’?

Samen met Automotive NL en Vereniging DOET organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) een enquête over ‘Elektrisch vervoer in Nederland’. Met de uitkomsten van deze enquête willen de partijen de omvang van de sector elektrisch vervoer (EV) inzichtelijk maken. Doe jij ook mee?

Door mee te doen aan deze enquête, help jij ook mee bij de voorbereiding van nieuwe regelgeving op het gebied van elektrisch vervoer. Ook richt het onderzoek zich op  de economische mogelijkheden van elektrisch vervoer. Uit eerder onderzoek blijkt dat de vervoerssector bijdraagt aan CO2-reductie, en daarnaast ook bijdraagt aan werkgelegenheid, export en innovatie.

Enquête

De vragen in de enquête hebben te maken hebben met de activiteiten van in Nederland gevestigde organisaties. RVO zorgt er uiteraard voor dat de bedrijfsgegevens anoniem en strikt vertrouwelijk behandeld worden. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 7 minuten. Je kunt de enquête uiterlijk tot 28 februari 2021 invullen. Na verwerking van de uitkomsten ontvangt je per e-mail en een samenvatting van de resultaten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven