zondag, 22 mei, 2022
Meer...
  Homee-Nieuwse-ActieDirect leasen & Direct leverbaar: de Hyundai Kona Electric Premium in diverse...

  Direct leasen & Direct leverbaar: de Hyundai Kona Electric Premium in diverse kleuren!

  Door Mobility Service Electric

  De Hyundai Kona Electric had vorig jaar nog maar amper een voet op de Nederlandse bodem gezet, of hij was al volledig uitverkocht voor 2018 én voor 2019. De populariteit van deze 100% elektrische SUV is ongekend onder zakelijke rijders in Nederland. Wil je de auto nu leasen, dan bedraagt de wachttijd in de meeste gevallen circa 14 maanden. Maar niet bij ons!

  Gelukkig hebben wij al in een vroeg stadium gezorgd voor het inkopen van voorraad, omdat wij veel vertrouwen hadden (en hebben) in deze auto. Hiervan profiteren onze klanten, onze eerste (hele gelukkige) vijftig klanten gingen zelfs al in september/oktober 2018 op weg. Tevens is de Hyundai Kona Electric inmiddels in prijs verhoogd, maar bij ons profiteer je nog van de oude prijzen, wat weer ten gunste komt in het leasetarief!

  Uniek! Ben jij op zoek naar het leasen van de Hyundai Kona Electric Premium? Bij ons is levering direct mogelijk! (En wil je liever later? Dat kan natuurlijk ook ;))

  Klik hier om je Hyundai Kona Electric samen te stellen
  Gerelateerd

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  - Advertisment -

  e-Nieuws

  Wereldpremière Polestar 3 is gepland voor oktober

  Hij was al aangekondigd en nu bevestigt Polestar, het elektrische zustermerk van Volvo, vor komend najaar ook de marktintroductie van de elektrische SUV. Waar de Polestar 2 op hetzelfde platform als de Volvo XC40 staat, zal de Polestar 3 het platform delen met de nieuwe generatie van de Volvo XC90.

  e-Videos