CAKE en Shanghai Forever sluiten partnerschap voor productie van 150.000 elektrische motorfietsen

Samenwerking CAKE met Shanghai Forever

CAKE, de bekende Zweedse fabrikant van elektrische bromfietsen en motorfietsen, is een samenwerking aangegaan met de in Shanghai genoteerde fietsfabrikant en distributeur Shanghai Forever. De bedrijven willen in de komende vier jaar 150.000 elektrische motorfietsen produceren en verkopen in China.

Samenwerking met Shanghai Forever

CAKE heeft zijn partnerschap met Shanghai Forever aangekondigd, een bedrijf met 80 jaar ervaring en innovatie in binnenlandse productie en distributie. Deze samenwerking is een stap in de strategische samenwerkingsstrategie van CAKE en de missie om de overgang naar emissievrije samenlevingen te versnellen. China is een van de grootste en snelst groeiende markten ter wereld.

‘Geweldige kans’

Stefan Ytterborn, oprichter en CEO van CAKE, zegt: “In China hebben we een geweldige kans om bij te dragen aan hoogwaardige voertuigen die langer meegaan en verder te gaan op de elektrische golf. Met Forever kunnen we miljoenen mensen beïnvloeden, niet alleen door het gebruik van onze elektrische voertuigen, maar ook door het verminderen van het verbruik van producten die langer meegaan, en door het onderwijzen en bieden van groene, hernieuwbare energieoplossingen. Forever is een hoeksteen om dit mogelijk te maken; het is een match made in heaven!”

Chen Shan, CEO van Zhonglu CO, Ltd., voegt eraan toe: “Als toonaangevend bedrijf in China, met 80 jaar geschiedenis gespecialiseerd in de fietsindustrie, is Forever verheugd om CAKE te ondersteunen bij de gezamenlijke ontwikkeling en modificatie van motorfietsproducten voor de Chinese klanten. We delen dezelfde visie en bedrijfswaarde en hopen de coolste outdoor-levensstijl in stedelijke gebieden te creëren.”

Uitbreiding distributienetwerk

CAKE is zijn distributienetwerk momenteel al aan het uitbreiden met ‘premium’ partners in verschillende regio’s, waaronder Europa, Azië, het Midden-Oosten, Australië, Zuid-Amerika en Afrika. De samenwerking met Shanghai Forever gaat per direct van start. De marketing- en productvertegenwoordigers van CAKE zullen op korte termijn hun eigen kantoor betrekken op het hoofdkantoor van Forever in Shanghai.

Vorig artikelElektrische BMW i5 Sedan en Touring aangekondigd
Volgend artikelLiveWire ONE nu ook op de Europese markt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in