Productieversie Byton M-Byte ook met immens dashboardscherm

Natuurlijk hebben wij nog niet in de Byton M-Byte gereden, maar we hebben zo ons idee over het interieur van de volledig elektrische cross-over. Want leidt dat enorme scherm over de hele breedte van het dashboard en dat kleinere schermpje in het stuur niet enorm af tijdens het rijden?

Byton heeft daar hopelijk over nagedacht, want dit interieur komt daadwerkelijk terug in het productiemodel van de M-Byte. Die debuteerde deze week op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Het scherm op het dashboard is 48-inch groot (!) en kan zowel door de bestuurder als de passagier worden gebruikt. Op het stuurwiel prijkt een 7-inch scherm waarmee de persoon op de bestuurdersstoel het grote scherm kan bedienen en instellingen van de auto kan aanpassen. En dan bestaat de middentunnel ook nog uit een display en zijn er twee schermen op de achterkant van de voorstoelen gemonteerd.

Twee uitvoeringen

De Byton M-Byte is een volledig elektrische cross-over. Hij is hier nog niet leverbaar, maar in China is de auto er in twee uitvoeringen: met een batterij van 71 kWh of 95 kWh. Daarmee is de Byton goed voor een actieradius van respectievelijk 400 en 515 kilometer. Over twee jaar zijn overigens ook de Verenigde Staten en Europa aan de beurt. Byton wil de M-Byte hier dan op de markt brengen voor een richtprijs van net geen 40.000 euro.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven