Bezoek Fully Charged LIVE op 24-26 november met 50% korting!

Amsterdam gastheer van 's werelds grootste Chinese EV expositie en elektrische voertuigen festival

Amsterdam transformeert in november tot het epicentrum van e-mobility met de terugkeer van Fully Charged LIVE Europe in de RAI. Dit evenement, dat plaatsvindt van vrijdag 24 tot en met zondag 26 november, belooft de grootste verzameling Chinese elektrische auto’s buiten China en de coolste collectie EV’s wereldwijd te presenteren. De versnelling in de overgang naar elektrische voertuigen in Nederland wordt weerspiegeld in de keuze voor Amsterdam, waar een derde van de nieuwe autoverkopen al volledig elektrisch is.

De YouTubers van Fully Charged SHOW brengen hun expertise en enthousiasme voor ‘alles elektrisch’ naar dit evenement. Bezoekers kunnen bijna elke soort EV verwachten, van micro-mobiliteit tot commerciële varianten, en zelfs de eerste Europese testritten van de Tesla Model 3. Een prominente aanwezigheid van Chinese elektrische merken zoals Aiways, BYD, Hongqi, MG, NIO, Polestar, Smart, Voyah en Zeekr wordt verwacht, naast de introductie van EV’s die nieuw zijn voor de Nederlandse markt, zoals AEHRA, Fisker, Microlino en XBus.

Het evenement valt samen met het International Cargo Bike Festival en markeert ook de eerste Fully Charged AWARDS-ceremonie. Bezoekers kunnen genieten van meer dan 50 ‘live sessies’, persoonlijk advies van het Home Energy Advice Team en plantaardige kooksessies in de Zero Carbon Kitchen.

Met de opkomst van nieuwe automerken uit Noord-Amerika en Azië, en de verwachting dat het Chinese BYD Tesla’s leveringen zal overtreffen, wordt de verschuiving in de auto-industrie duidelijk. De Eletre heeft een prachtige koersvastheid, maakt indruk met zijn solide reacties op ‘gaslos acties’, heeft bakken vol grip, ook als je alle 600 paarden loslaat op herfstachtige ondergrond, waar we dezer dagen vaak mee te maken hebben. Daarbij stuurt ‘ie mooi nauwkeurig; gelukkig niet zo gevoelloos als sommige andere elektrische auto’s. Fijn is de lichtjes opbouwende vermogensafgifte. Trap je vol op het rechterpedaal, dan bouwt de krachtsexplosie zich op, en dat rijdt wel zo prettig. Ook fijn en dynamisch, passend bij het merk Lotus, is de mogelijkheid om de mate van het regenereren te regelen met een flipper achter het stuur, de linker flipper. Met de rechter flipper pas je de rijkarakteristiek aan. Waarbij je ook kan kiezen voor een offroad-setting. De luchtvering laat de Eletre dan stijgen, zodat je met meer bodemvrijheid een rommelige oprit van een landgoed kunt bedwingen.

Met een uitgebreid testritprogramma, tentoonstellingen over schonere energie en een diversiteit aan voertuigen, vormt Fully Charged LIVE Europe een onmisbaar evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van vervoer en energie.

50% korting op tickets met code “EDRIVERS”

Wil je dit evenement bezoeken? Profiteer dan van een speciale korting! Met de code EDRIVERS ontvang je 50% korting op je ticket. Mis deze unieke kans niet om kennis op te doen over elektrische voertuigen, warmtepompen, wind-, zonne-energie en opslagen en uiteraard de mogelijkheid om lange proefritten te maken diverse elektrische auto’s. Koop je tickets met korting door op onderstaande banner te klikken en de code “EDRIVERS” in te vullen.

Vorig artikelRenaults elektrische toekomst heeft een behoorlijk vleugje nostalgie
Volgend artikelLucid Gravity: Elektrische SUV met ongeëvenaarde actieradius en luxe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in