Volkswagen ID.3 Live Show

Alles over de Volkswagen ID.3 in de speciale ID.3 Live Show

Experts uit de mobiliteitssector, waaronder onze eigen Werner Budding, belichten alle ins en outs van de elektrische ID.3. Je kunt deze Volkswagen ID.3 Live Show, waarin experts de meest gestelde vragen over de elektrische Volkswagen ID.3 beantwoorden, aanstaande donderdagavond volgen.

Ter ere van Nederlandse marktintroductie ID.3

De ID.3 Live Show wordt georganiseerd omdat we aan de vooravond van de Nederlandse marktintroductie van de ID.3. staan. Het is voor Volkswagen hét moment om kopers en geïnteresseerden via een online live show mee te nemen in de wereld van deze nieuwe elektrische hatchback. De show is er speciaal voor kopers en geïnteresseerden van de Volkswagen ID.3. De experts uit de mobiliteitssector behandelen niet alleen de meest gestelde vragen over de elektrische Volkswagen, zij gaan ook in op de mobiliteit van de toekomst. Tijdens de ID.3 Live Show krijgen de kijkers alles te horen over de ID.3. Daarnaast kunnen ze ook een spectaculair acceleratieduel tussen de ID.3 en de Golf GTI meemaken.

Elektrisch rijden bereikbaar voor een groot publiek

Met de ID.3 wordt elektrisch rijden volgens VW binnenkort bereikbaar voor een groot publiek. Maar ook voor de mensen die (nog) niet elektrisch rijden, kan deze live show heel interessant zijn. Onder leiding van presentatrice Leonie ter Braak bespreken tafelgasten Carlo van der Weijer (Directeur Smart Mobility TU Eindhoven), Werner Budding (autojournalist en managing partner e-Drivers.com) en Rinke van Keimpema (Directeur Volkswagen Nederland) alle ins en outs van het eerste model van een geheel nieuwe generatie elektrische auto’s en de toekomst van mobiliteit in ons land. Volkswagen wil hiermee ook de klanten die de ID.3 al hebben besteld voorbereiden op de aflevering van hun auto bij de dealer.

Acceleratieduel tussen ID.3 en Golf GTI

Kijkers van de live show kunnen ook uitkijken naar het nodige vermaak. Volkswagen zet de elektrische hatchback namelijk naast de Golf GTI op de startbaan van vliegveld Valkenburg voor een spectaculair acceleratieduel.

Donderdag 3 september 19:00 uur

De Volkswagen ID.3 live show is op donderdag 3 september aanstaande vanaf 19.00 uur live te bekijken op het YouTube-kanaal van Volkswagen Nederland.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven