ALD Automotive exclusief leasing partner van Polestar

ALD Automotive wordt leasing partner van Polestar

ALD Automotive en het nieuwe elektrische automerk Polestar gaan een internationale samenwerking aan. Hiermee wordt ALD verantwoordelijk voor alle full-service leasecontracten van Polestar in Nederland, België, Duitsland en Engeland.

Vanaf deze week kunnen klanten het elektrische volumemodel, de Polestar 2, als leaseauto online samenstellen en bestellen via een nieuw ontwikkeld digitaal platform. In eerste instantie door de particuliere klanten die de Polestar online gereserveerd hebben, snel daarna voor alle particuliere en zakelijke klanten.

Digitale klantbeleving

“Polestar is een nieuw, innovatief merk. Niet alleen de auto, maar ook de dienstverlening en add-ons zoals de app, zorgen ervoor dat Polestar een nieuwe rijervaring wordt, aldus Mike Whittington, Sales Director van Polestar. “We zijn erg blij dat ALD, mede door hun digitale infrastructuur en expertise, een belangrijke bijdrage kan leveren bij de introductie van Polestar bij het grote publiek.”

Leasing via ALD Automotive

Pravin Chaturi, Sales Director Indirect ALD Automotive Nederland: “Via de app en de website kunnen geïnteresseerden kennismaken met Polestar. Wanneer zij kiezen voor leasing, dan neemt ALD Automotive het proces naadloos over. Er zijn allerlei looptijden mogelijk en alle stappen zijn volledig digitaal te doorlopen van kredietacceptatie tot aan het tekenen van het contract.”

De Polestar 2 is voor particuliere klanten te leasen vanaf EUR 799,-*. Naar verwachting kunnen vanaf medio 2020 de eerste leaseauto’s bij klanten afgeleverd worden.

Polestar 2

De Polestar 2 volgt op de succesvolle lancering van de Polestar 1, een Electric Performance Hybrid GT met een laag volume en de grootste elektrische actieradius van alle hybride auto’s ter wereld. Polestar is gezamenlijk eigendom van Volvo Car Group en Zhejiang Geely Holding en biedt daarom specifieke technologische en technische synergiën met Volvo Cars.

ALD Automotive

ALD Automotive – e-Partner van e-Drivers.com – is een wereldwijde speler in mobiliteitsoplossingen en biedt autoleasing en vlootbeheer aan in 43 landen. De organisatie staat vooraan op het gebied van innovatie, duurzaamheid en persoonlijke service. In 2016, 2017 en 2018 werd ALD Automotive gekroond tot beste leasemaatschappij van Nederland. In 2019 won ALD Automotive de Fleet Europe Innovation Award.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.*U kunt deze HTML tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Terug naar boven